Composiet SchoonmakenComposiet Schoonmaken
en Composiet Onderhoud...?

Composiet Schoonmaken En Onderhouden Is Simpel, Over Het Composiet Schoonmaken Geven we hieronder Even Simpele Adviezen...! (Meer Over Composiet Schoonmaken Hieronder Ook te Downloaden)

Composiet Schoonmaken Is Eenvoudig: (gepolijst)

Composiet schoonmaken en composiet onderhouden is eenvoudig. Composiet is duurzaam en volledig dicht van structuur. Composiet schoonmaken met warm water en een onschuldig scoonmaakmiddel is meer dan voldoende.

Verschillende Composiet Schoonmaken: (gebrand/gezoet)

Gezoet of Gebrand composiet schoonmaken is soms iets lastiger. Hierop ziet u iets meer vetvlekken of vinger afdrukken.
Indien de vervuiling of vlekken bij het composiet schoonmaken achterblijven kunt u deze bij het composiet schoonmaken eenvoudigweg verwijderen met Cif Cream en een Scotch Brite spons of speciale natuursteenreiniger gebruiken bij het composiet schoonmaken.

Bij hardnekkige vlekken Composiet Schoonmaken:

Indien de vervuiling of vlekken bij het composiet schoonmaken achterblijven kunt u deze bij het composiet schoonmaken eenvoudigweg verwijderen met Cif Cream en een Scotch Brite spons of speciale natuursteenreiniger gebruiken bij het composiet schoonmaken.

VRIJBLIJVENDE TIP COMPOSIET SCHOONMAKEN:
Er is speciaal schoonmaakmiddel - onderhoudsmiddel voor composiet, speciaal ontworpen om de vlekken weg te halen die met de normale schoonmaakmiddelen niet zijn weg te krijgen. Wij kunnen dit speciale product, indien u dit wenst aan u toesturen, het is 500 ml. genoeg voor een jaartje. Prijs 59 euro incl. verzending.
- mail dan naar
info@keukenwarenhuis.nl (altijd fijn om in de buurt te hebben) 

Ook kunt u bij het composiet schoonmaken gebruik maken van een soda-oplossing in warm water.
Bij het schoonmaken composiet met soda direct goed naspoelen met veel water !!!

Composiet schoonmaken met aceton wordt niet als eerste aanbevolen voor het composiet schoonmaken, Bij het schoonmaken composiet met aceton direct naspoelen met veel water !!!

Composiet schoonmaken met thinner wordt ook niet als eerste aanbevolen voor het composiet schoonmaken, Bij het schoonmaken composiet met aceton direct naspoelen met veel water !!!

Composiet Onderhoud: (algemeen)

Composiet onderhoud is haast niet nodig, composiet onderhoud wordt voorkomen door de zeer dichte structuur en is dus ook bestendig tegen vele chemische producten, daarna wel direct het composiet schoonmaken.

Als bleekmiddel te lang op het composiet blijft liggen loopt u het risico dat de glans verdwijnt. Dus dan wel direct het composiet schoonmaken.

Composiet Onderhoud kan periodiek ook met een speciaal onderhouds en schoonmaakmiddel voor composiet onderhoud.
Voor het composiet onderhoud is het niet nodig, doch uw composiet aanrechtblad fleurt er weer lekker van op, en het composiet schoonmaken wordt daarna gemakkelijker.

Composiet Onderhoud: (gebruik)

Composiet onderhoud is dus bijna niet nodig, composiet onderhoud en gebruikstips volgen hieronder.

Aangezien Composiet niet poreus is zullen vlekken niet in uw composiet trekken.
Gebruik van impregneer middelen of was is dan ook absoluut niet nodig, zelfs volledig overbodig voor composiet onderhoud.composiet onderhoud

Hete pannen op een composiet aanrechtblad plaatsen is zeker mogelijk, doch het blad is samengesteld met harsen welke bij te hete pannen zouden kunnen verkleuren. Ook bij composiet is het verstandig een onderzetter te gebruiken. Ook al zeggen velen dat dit bij een composiet aanrechtblad onnodig is.

Snijden op een Composiet aanrechtblad maken uw messen bot. Het advies is dus een snijplank te gebruiken.

Alhoewel comosiet sterk en taai is adviseren we om nooit op het werkblad te gaan zitten of staan, klnk logisch doch ik vertel het wel even.

Uiteraard wordt het contact met chemicaliën sterk afgeraden. Veneinige middelen als gootsteenontstoppers en ovenreinigers kunnen schade aanrichten. Bij het in contact komen met dit soort middelen direct schoonmaken composiet met veel water !!!